Top 5 hotelrestauranter i Danmark med fokus på København

Snakker vi hotelrestauranter, kan man hverken komme uden om The Dining Room på Scandinavia eller Fox Kitchen på Hotel Fox. Førstnævnte hotelrestaurant ligger på 25. etage lige ved Islands Brygge, så du har her en helt fantastisk udsigt, mens du nyder den helt igennem perfekte mad, om er inspireret af det franske køkken. På Fox Kitchen derimod er det guf for vegetarer og for dem, som elsker en god cocktail. Især cocktails er her et hit, og bartenderen kan guide dig til, hvilken der passer bedst til den ret, du har valgt.

shutterstock_243023926Hotel og Restaurant D’Angleterre

Snakker vi hotelrestauranter, tænker de fleste først og fremmest på det meget populære D’Angleterre – og med god grund. For det første ligger det lige på Kongens Nytorv, og kvaliteten er helt igennem fantastisk – både hvad angår hotel og mad. Efter at hotellet er blevet overtaget af et islandsk investeringsselskab, er der kommet markant mere ro på, og der er fløjet stjernekokke ind fra hele verden. Hvis du vil finde andre steder at spise, så læs mere om populære restauranter online hos restaurantklitgaard.dk – her vil du helt sikkert finde en masse inspiration, som du vil kunne bruge.

En Bistro og Alberto K

Til sidst skal både Bistroen KBH på Hotel Alexandra og Alberto K på Hotel Royal nævnes. Førstnævnte restaurant har et forholdsvis lille menukort, som er inspireret af det franske køkken. Her er både noget for dig, der vil have fin fransk mad og til dig, der gerne bare vil have en burger og en øl. På Alberto K har du udsigt over Tivoli, hvorfor det ikke er helt billigt. Dette opvejes dog klart af den dygtige køkkenchef ,Betina Repstock, som laver fantastisk mad, der er dansk/italiensk inspireret. Begge steder er uden tvivl et besøg værd.