Populære backpacker restauranter i Danmark

opular backpacker restaurants in DenmarkSom backpacker på budget kan det ofte være svært at finde gode steder at spise, hvor man samtidig kan nyde både mad og stemning fra det lokale køkken. For at gøre det nemmere er der her er en liste over restauranter, man kan besøge med rejsende fra andre lande eller hvis man selv har lyst til en nostalgisk dansk oplevelse.

København

Byen er samlingspunkt for gastronomiske oplevelser i Danmark og restauranterne ligger ikke langt fra hinanden. De prøver alle at trække kunder ind og der er derfor mange restauranter med overkommelige priser. Et godt eksempel kunne være kæden Dalle Valle, hvor mange danskere og udenlandsk besøgende mødes til en god buffet eller ret for en lille sum penge. Restauranterne ligger rundt omkring i København, og der er noget for enhver smag.

Aarhus

Jyllands hovedstad rummer også en god sum kulinariske oplevelser og modtager også mange internationale besøgende hvert år. Aarhus er en god by at besøge, hvis man vil følge med på den vegetariske og veganske bølge, som er opstået i Danmark.

Café og restaurant Mikuna er Aarhus første veganske take away café og kan blære sig med prisen for byens bedste burger. Et værdigt sted at besøge for at opleve de nuværende madtendenser i Danmark.

Fyn

Man har ikke smagt på Danmark før man har fået sig en omgang smørrebrød. Dette bliver der serveret i Restaurant Klitgaard i Odense til gennemsnitlige priser. Der kan også opleves hygge blandt den åbne pejs og gamle møbler. Her bliver man mødt af en autentisk, dansk restaurant stemning, og der er både mulighed for frokost og aftensmad.

Hvis budgettet skal helt i bund, kan man også prøve sig frem med sin egen variation af Dansk smørrebrød. Hertil skal der bare købes rugbrød, diverse kødpålæg eller fisk (fx sild), samt pynt i form af friske krydderurter eller dressinger, såsom remoulade eller mayonnaise.

Rigtig god fornøjelse med at spise i Danmark – husk at nyde det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *