At tage på hotel er en helt almindelig ting, som de fleste prøver rigtig mange gange i deres liv. Der findes et utal af hoteller både i Danmark og i udlandet, og der kan være meget stor forskel på dem. Mange oplever måske at bo på et rigtig godt hotel, men samtidig prøver de også at bo på et mindre godt eller måske endda et decideret dårlig hotel. For et hotel kan være rigtig mange ting. Definitionen er vel bare, at det er et sted, hvor man kan leje et værelse at bo i.

Der kan være flere grunde til, at man vil booke sig ind på et hotel. Det kan være, at man vil på charterferie sydpå i en uges tid, og derfor bor man på et hotel. Her er det vigtigt, at hotellet har en vis standard. Det er også muligt at tage på en storbyferie, og her kan man nemmere leve med et lidt ringere hotel, da man ikke bruger så meget tid der. Mange lejer sig måske også ind på et hotel hjemme i Danmark, fordi de bare vil lidt hjemmefra og opleve noget andet end i hverdagen.

På denne side er der en række af forskellige artikler, der alle omhandler hoteller. Indholdet vil variere, men alle tekster vil i bund og grund omhandle hoteller. Det kan måske hjælpe til at få lidt mere viden omkring hoteller eller omkring forskellen på forskellige former for hoteller. Det kan måske også give lidt hjælp til, hvordan man finder det bedste hotel at bo på uden at skulle betale en formue for det.