Hoteller til forskellige målgrupper

Hotels for different audiencesDer kan være stor forskel på diverse hoteller. Det er selvfølgelig tilfældet, fordi der findes rigtig mange hoteller verden over. Hvis man bare tænker på Danmark, er der jo virkelig mange forskellige indkvarteringer, så i hele verden, er der et utal, og der er hoteller i alle standarder og i alle prisklasser. Der findes alt lige fra store og luksuriøse hoteller med 5 stjerner, som kun er til dem, der har pengene til det, og til små hostels eller Bed & Breakfast, hvor alle kan være med.

Og der kan være forskellige situationer, hvor det ene eller det andet er mest hensigtsmæssigt. Når man skal bestille sin overnatning, skal man derfor altid tænke på sin situation og sine prioriteter. Skal man på badeferie, vil man bruge mere tid på hotellet i forhold til en storbyferie. Så hvis man skal på storbyferie, kan man bedre spare lidt og måske vælge et hotel med lidt lavere standard.

Derudover kan man også tænke på, hvilken målgruppe man er. Hvis man er en ung backpacker, som skal ud og opleve verden, er ens prioriteter formentlig, at det gerne må være billigt. Her kan det anbefales at finde et hostel – eventuelt med andre backpackere boende – som er billigt, og hvor man måske sover i en sovesal. Hvis man skal på badeferie med hele familien, skal man derimod kigge efter et familievenligt hotel med faciliteter til børnene. Her betyder prisen lidt mindre. Der findes også en masse hoteller, som passer godt til par uden børn. Leder man efter en blanding af badeferie og fester, er det også en masse hoteller i Sydeuropa, som vil passe godt til det formål.

Der findes så mange hoteller, at der stort set er noget, som passer alle. Det kan derfor være en god idé på forhånd at overveje hvilke prioriteter, man har, og hvad man egentlig leder efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *